Komisioni i Ligjeve miraton kandidaturat për Avokatin e Popullit dhe kreun e KQZ

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka miratuar kandidaturat për Avokatin e Popullit dhe kreun e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve.

Në mbeldhjen e komisionit u aprovuan emrat e Klement Zgurit dhe Erinda Ballancës, respektivisht në krye të KQZ-së dhe Avokatit të Popullit.

Këta emra janë propozime të opozitës, siç parashikohej në marrëveshjen Rama-Basha.

Tashmë pritet aprovimi i tyre në Parlament./a.m.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU