Koço, nga gjiri i Kryetarit te Gjiri i Lalzit…

Nga Ylli Dylgjeri / Facebook

Jeta është lëvizje. Lëvizja është jetë. Por për kolegun tim në vite Koço, lëvizja nuk është vetëm jetë, por edhe Lëvizje Socialiste për Integrim.

Këtë nuk e them unë. E thotë shtypi i këtyre ditëve. Unë vetëm bëra kërkimin.

Futa në GPD (navigator) të dhënat me emrin Koço Kokëdhima, dhe hop shtypi më tregoi rrugën ku ka lëvizur së fundi vizionari i majtë.

Shigjeta tregoi Gjiri i Lalzit. Lëvizja vazhdon…

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU