Klement Balili, bëji një shërbim këtij populli

Fol nese ke ndermend te flasesh, para se te te cojne te 7 penxheret. Jo per gje po ti e di mire kush i administron 7 penxheret, dhe aty do “kujdesen” ne menyre te vecante qe jo vetem te mos flasesh, por te fshish edhe serverin e Santa Quaranta-s edhe kujtesen.

Nese flet i ben nje sherbim dhe ketij populli, te marre vesh ca te verteta nga ato me shkuma party dhe ca “te verteta” qe ATA “te vertetet” na i kane treguar seprapi…

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU