Kjo foto i kushtoi shumë këtij burri

Autoritetet në Arabinë Saudite kanë arrestuar një burrë që postoi një foto pasi kishte ngrënë mëngjes pranë një gruaje.

Ai po hante hante mëngjes pranë një gruaje me një mbulesë të plotë, për të cilën shumë supozojnë se ishte saudite.

Kjo është në kundërshtim me ligjin në Arabinë Saudite, ku në vendet e punës ose në restorantet si McDonald’s dhe Starbucks, familjet dhe burrat e vetëm duhet të ulen në zona të ndryshme.

Gratë duhet të ulen veçmas nga burrat e vetëm në këto vende.

Ata nuk lejohen të ushtrojnë shumicën e aktiviteteve pa u shoqëruar nga kujdestarët e tyre, zakonisht një baba apo bashkëshorti, por ndoshta një vëlla apo i biri.

Njeriu u arrestua nga Ministria Saudite e Punës dhe Zhvillimit Social, nën akuzën e kryerjes së disa shkeljeve.

Hashtagu në Twitter është shpërndarë 113.000 herë./a.m.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU