Kinë/ Festivali i akullit, ja kështjella 51 metra e lartë (FOTO)

Çdo vit në Harbin, Kinë, zhvillohet festivali i akullti, “Ice and Snoë Festival”. Këtë vit organizatortë kanë kapërcyer cdo limit, duke ndërtuar një kështjellë gjigade prej akulli 51 metra e lartë dhe u deshën plot 35 mijë metër kub dëborë.

Harbin_Internation_3534158k Harbin_Internation_3534162k Harbin_Internation_3534163k Harbin_Internation_3534164k Harbin_Internation_3534168k Harbin_Internation_3534169k Harbin_Internation_3534170k Harbin_Internation_3534193k Harbin_Internation_3534199k Harbin_polish_3534178k HARBIN_SCULPT_3534183k Harbin_sculpting_3534172k Snow_sculpture_Har_3534191k

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU