Ja si mund t’i fryni buzët tuaja në mënyrë natyrale

Për të evituar ndërhyrjet e shtrenjta kirurgjikale, ndiqni këto këshilla dhe buzët tuaja do të duken dy herë më të plotat në vetëm 5 minuta.

Përbërësit e vetëm që ju duhen janë: vazelinë dhe kanellë.

Për përgatitjen e masës homogjene duhet të përzieni përbërësit e sipërpërmendur dhe pastaj të aplikojeni masën në buzë.

Ndjesia e shpimit në lëkurën e buzëve tregon se receta po funksionon. Mbajeni përzierjen në buzë për 60 sekonda dhe pastaj fshijini me letër sterile.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU