Hapet Panairi Ushqimor i Parisit, Shqipëria përfaqësohet me “Made in Albania”

Ne Paris keto dite organizohet Panairi me i madh nderkombetar ushqimor SIAL 2016. Ne te
marrin pjese 194 shtete, me rreth 7000 kompani nderkombetare te specializuara ne fushen e ushqimit.
image-0-02-05-b55c81a732970a4244fa85c08e8d477d6f10db823f3fd3086b39886ba4c9f5e2-vKa pasur nje interes te jashtezakonshem ne kete panair, i cili eshte vizituar nga 156 000 vizitore, me 1600 gazetare te atashuar nga e gjithe bota.

Kompania KRACO eshte e vetmja kompani qe perfaqeson Shqiperine ne kete event nderkombetar me produktet “Made in Albania”. Vete kompania KRACO deklaroi se ne panair ka pasur nje interes te madh per stenden e saj, nisur nga fakti qe produktet e saj konsiderohen bio dhe te pamodifikuara gjenetikisht.

image-0-02-05-35baba0b39a331583190c09756bb24342973554f1a688f6d3becac847d9a29a9-v.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU