Grushta amerikano-gjermane hanë, më të dhunshëm bëhen

Nga Erjon Braçe

Siguria Publike eshte
nje e mire publike;
Rendi Publik eshte
nje e mire publike;
Drejtesia e barabarte per kedo
eshte nje e mire publike;
Imazhi i vendit
eshte nje e mire publike;
#ESHTEEKONOMI
#ESHTEEKONOMIAJOTE
Eshte sot, duhet te jete edhe neser!
#JANETEARDHURATETUA
#ESHTEPUNAJOTE

Cenimi i sigurise publike nga 2000, 3000, 5000, ja dhe 10000 njerez te dhunshem, nuk i ben asgje nje shumice politike, zero!

Ama ekonomine tende e godet!
Mendoje pak,
dy elementet kyc te ekonomise gjate vitit te fundit ishin:
#INVESTIMETEHUAJA dhe
#TURISTETESHUMTE

Nje grusht politiqensh te korruptuar, tamam ata qe
kane vjedhur duke vrare e kane vrare per tu mbrojtur,
po shkaterrojne ekonomine tuaj!

Ate ekonomi qe e keni ngritur vete,
me mund, djerse e sakrifica,
te ardhurat tuaja;

Per te tjeret,
ate ekonomi qe ju jep punen e prej saj edhe te ardhurat e perditshme!

Mos i falni keta funderina qe
nuk jane si ju, nuk kane hall te nxjerrin fundin e muajit,
te paguajne rrogat e punetoreve cdo fund muaji.
Jane tamam politiqente qe as e vrasin mendjen per ekonomine tuaj,
por po bejne cmos te kene ekonomine e tyre!

Duan para me shume,
ndaj duan pushtet sa me pare!
Pa zgjedhje sepse e dine qe ju si votoni me kurre.
Me dhune!
Me dhune mbi cdo polic te shtetit te angazhuar per sigurine publike, me dhune mbi secilin prej jush,
ekonomine tuaj e te ardhurat tuaja!

Kur ndodh kjo,
ligji duhet te mbroj interesin publik!
Ligji mbi te gjithe!

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU