Grida, duam lakra, jo trangull !

Nga Erjon Braçe

Grida duam lakra!! Po po lakra!!

Lakra eshte ajo kokra e bardhe ose e kuqe qe krijohet nga gjethe qe puthiten cipe me cipe e bejne nje koker thuajse te rumbullaket.

E di qe ti se di c’eshte, por ska gje,  ne per kete pune jemi te te mesojme dhe ty.  E di qe ti as e gatuan e as e ha kete koker,  po ja qe ne jemi ne emergjence per lakra.

Duhet te permbushim nje kontrate hungareze per 4 maune ne jave dhe,  kemi vec kete preokupim. Nuk ka me lakra nga Divjaka ne Lushnje e Berat Ti thua qe lakra nuk shitet? Jo Grida e ke gabim.

Kush mbjell ate qe kerkon tregu e shiti te gjithe, madje me cmim 17% me te larte se nje vit me pare. Tek tregu qendron problemi, ai ka nevojat e tij, per tregun duhet prodhuar. Tregu eshte i madh, i gjere, perfshires, nuk behet dot individual.

Ndryshe, pra po te qe individual, i personalizuar, do prodhohej vec trangull. Trangulli eshte ai qe te doli dje perpara e te tha se nuk po shitej dhe ti, perserite me ate ne dore: Nuk po shitet!!

1 koment

PËRGJIGJU