Gjen 1 mijë paund te këpucët që bleu, habit me veprimin e saj

Ella Gilman, 19 vjeç, nga Mançester, nuk mund ta besonte kur zbuloi 1 mijë paund në një zarf brenda këpucëve të sapo blera shkuan The Sun.

19 vjeçarja menjëherë kontaktoi shitësin dhe brenda gjysmë ore paratë u kthyen tek pronarin i ligjshëm i tyre.

Laura Hazeldine ngeli pa fjalë kur Ella e kontaktoi atë për ta njoftuar se kishte futur gabimisht një shumë të konsiderueshme parash te porosia e saj. Pasi i kërkoi detajet e saj bankare, Ella i dërgoi paratë në bankë, 25 minuta më vonë.

Laura tha se donte ta falenderonte publikisht dhe shtoi se veprimi i studentes e ndihmoi atë të besonte sërish në vlerat e njerëzimit.

Laura i kishte kursyer paratë por nuk kishte pasur kohë të shkonte t’i fuste ato në bankë. Kështu ajo i kishte fshehur paratë në një vend të sigurt në shtëpinë e saj, më pas kishte harruar ku i kishte lënë.

Laura tha: “I fsheha paratë në shtëpi dhe isha e bindur se i kisha humbur ato. Ajo m’i riktheu brenda 25 minutash, jam pa fjalë! Ndershmëria dhe integriteti i saj më kanë bërë të besoj se ka njerëz të mirë në këtë botë”.

/b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU