FOTOT/ Të varfër apo të lumtur, jeta e përditshme e njerëzve brenda Koresë së Veriut

Fotografi Eric Lafforgue është një ndër pak persona që ka patur shansin të shikojë nga afër jetën e përditshme në Korenë e Veriut.

“Që nga viti 2008 e kam vizituar 6 herë Korenë e Veriut, dhe vetëm falë kartë memorieve digjitale kam mundur të siguroj foto të cilat nuk lejohen nga institucionet shtetërore”, thotë fotografi Eric.

Aktualisht fotografi Eric Lafforgue është bashkëpunëtor me portalin BoredPanda, nga i cili është huazuar ky lajm.

I tërhequr nga disa shtete misterioze ku fasada duket shumë e bukur dhe propaganda mbjell edhe shpërndanë ideologji dominuese dhe diktuese duke fshehur realitetin plot vuajtje në të cilin njerëzit jetojnë, fotografi Eric Lafforgue na sjell pamje të jetës së përditshme në Korenë e Veriut.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU