FOTOT/Djali-ujk që do të bëhet polic

Një djalë indian vuan nga një çrregullim i rrallë që njihet si “sindroma e ujkut”, që ia ka mbushur fytyrën me qime.

13-vjeçari Lalit Patidar ka lindur me hipertrikozë, një çrregullim i patrajtueshëm që mbulon trupin e personit me qime.

Adoleshenti thotë se ka mësuar ta pranojë veten siç është, por ata që nuk e njohin ndonjëherë e shajnë “majmun” dhe i gjuajnë me gurë në rrugë.

Ai ka dëshirë që kur të rritet të bëhet polic, në mënyrë që të fusë në burg të gjithë hajdutët dhe kriminelët. (BW)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU