(FOTO) Zbulohet femra e skandalit të Donald Trump

“Kur je një yll, ato të lejojnë ta bësh këtë. Mund të bësh ç’të duash. Kapi për … Mund të bësh ç’të duash”, dëgjohet të thotë Trump.

Por kush është femra për të cilën bisedohet? Ajo quhet Arianne Zuker dhe është një modele dhe aktore amerikane. Në kohën që bëhej biseda Zuker ishte e martuar, po ashtu edhe Trump. Audio është regjistruar në vitin 2005. Trump kërkoi falje, megjithatë tha se “kjo është një përpjekje për të hequr vëmendjen nga skandalet e Hillary Clinton”.

t1t2t3t4t5t6t7t8

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU