FOTO/ Si ka ndryshuar Xhoana Nano

Sa herë që Fatos Nano shfaqet në Tiranë, përbën një kuriozitet për mediat. Kjo, duke qenë se ai pjesën më të madhe të kohës e kalon jashtë Shqipërisë. Këtë radhë ai është shfaqur në inagurimin e një hoteli, bashkë me të shoqen. Ajo që vihet re, është fakti se Xhoana, edhe pse simpatike, ka shtuar ndjeshëm në peshë. Nano ngjall kuriozitet, pasi ka pak, ose aspak informacion për jetën e tij që prej largimit nga politika. Ai pjesën më të madhe të kohës e kalon në Vjenë, por nuk dihet me çfarë merret dhe nga i gjen paratë për jetën pa shqetësime dhe luksoze që bën.
x1x2

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU