(FOTO) Martina Stetiarova, Miss Bikini është tifozja më e nxehtë e Milanit

Martina Stetiarova, modelja bukuroshe sllovake, është e deklaruar si tifoze e zjarrtë e Milanit. Ndoshta vlen si një farë ngushëllimi për tifozët kuqezinj, me të cilët bashkohet një nga bukuroshet e revistët Playboy, Miss Bikini për Evropën dhe Botën më 2014, apo Figura më e Mirë e Vitit 2014.
d.i.

martina-26martina-biondemartina-brekemartina-engjellmartina-kuzhinemartina-milanmartina-pemamartina-plazhmartina-stetiarovamartina-shalamartina-shtriremartina-topmartina-topimartina-treshemartina-zjarrmartinamartina1martina2martina3

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU