FOTO/ Kapuça e simbole ekstremiste, 20 grekë të kthyer në kufi

Katër persona që ishin nisur për të marrë pjesë në varrimin e Konstandinos Kacifas janë proceduar penalinsht nga policia shqiptare për simbole ekstremiste.

Në total janë kthyer 20 persona që ishin nisur drejt Bularatit në Kakavijë, mes tyre një grup nga Qipro.

Por 4 prej tyre janë proceduar pasi kishin me vete simbole ekstremiste.

Gjithashtu mësohet se në intervistimin në kufij të grekëve që hyjnë në Shqipëria marrin pjesë policia kufitare, antiterrori dhe struktura të tjera të Policisë së Shtetit.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU