(FOTO) HIMARE/ Turistët italianë lenë nam, rruhen e qethen në breg të detit

Një grup turistësh italianë kanë lënë nam në breg të detit në Himarë. Turistët ishin akomoduar në kampera dhe gjthcka e administronin vetë. Por duket se kanë ditë që frekuentojnë plazhet në Shqipëri dhe janë bërë për…

Sot ata nisën të rruhen dhe qethen në breg të detit dhe ky detaj nuk është përjetuar mirë, vecanërisht nga pushuesit shqiptarë. Shqiptarët janë acaruar aq keq sa gati nuk i kanë bërtitur turistëve që po ndotnin detin me qime dhe lesh. Disa prej tyre janë larguar nga ai vend. Kultura të ndryshme, në plazh të njëjtë. Infoelbasani.al/ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU