Foto-galeri/ Mrekullia amerikane e fiksuar nga ajri

Një perspektivë e pazakontë për syrin e njeriut , madje dhe më mahnitëse.

Këto janë fotot e realizuara nga fotografi Jeffrey Milstein nga një helikopter me qëllimin për të parë gjeometrinë e horizonit në qytetet më të rëndësishme të Amerikës si New York’u apo Los Angeles.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU