Ferrari përgatit supersportiven e re Icona Ferrari

Mbani shënim datën: më 17 shtator Ferrari do të prezantojë një model të ri, me kodin e brendshëm F176 dhe emrin e përkohshëm “Icona Ferrari”. Kjo kuptohet nga një njoftim i shkurtër i bërë nga marka e famshme italiane.

Karakteristikat e modelit janë të panjohura, por thuhet se do të jetë pasardhës i Ferrari 812 Superfast. Njoftimi u dha në hapësirën private të klientëve të markës në faqen e internetit të Ferrarit.

ma.me

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU