FAKSIMILET ME EMRAT/ Gjyqtarët mësyjnë për të qenë anëtarë të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta njofton organizimin  e shortit për përzgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Përzgjedhja e anëtarëve me short do të bëhet nga listat që i janë përcjellë Kuvendit të Shqipërisë nga Gjykata e Larte Prokuroria e Përgjitshme dhe Gjykata Kushtetuese. Në këtë listë bien në sy mjaft emra gjyqtarësh dhe prokurorësh. Javaneës zbardh me faksimile emrat e kandidatëve për të qenë anëtarë të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU