Facebook shton opsione të reja kur vjen puna për të bërë Like

Facebook ka shtuar disa opsione më tepër, kur vjen puna për të bërë Like. Pesë fotot e reja janë një zemër, një fytyrë e qeshur, një e shokuar, e mërzitur dhe e nervozuar- si edhe ikona e vjetër “Like”,

Ndryshimet erdhën pas kërkesave të shumta të njerëzve për të shtuar një Dislike… edhe pse Facebook, nuk e ka shtuar një të tillë, do duhettë kënaqeni me fytyrën e mërzitur…

facebook like

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU