EMRI/ Kryeministri emëron zv.drejtoreshën e re të ALUIZNI-t

Me urdhër të kryeministrit Edi Rama, Ingrid Konomi është emëruar zëvendës drejtoreshë e Përgjithshëme e Agjencisë së Legalizimit, Urbanizimit dhe të Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale (ALUIZNI).

Në urdhrin e Ramës thuhet se emërimi i zonjës Ingrid Konomit në këtë pozicion është bërë bazuar në ligjin “Për legalizimin, urbanizmin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje”, të ndryshuar me propozimin e ministrit të Drejtësisë”.
ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU