E sfiduan për përmasa të vogla, Roza Lati përgjigjet duke nxjerrë gjoksin (FOTO)

Ajo njihet si një nga personazhet që s’ka aspak komplekse dhe jo vetëm që bën ‘gjëra të çmendura’ por di ta pranojë vetën ashtu siç është.

 

Roza Lati pak kohë më parë bëri një ndërhyrje estetike në hundë dhe për këtë njoftoi vetë duke publikuar foto herë pas here para dhe pas operacionit. Por ajo në disa intervista të dhëna ka thënë se kur tregoi se do të operonte hundën, disa i thanë se mirë do ishte të bënte gjoksin pasi nuk ka shumë.

 

Nisur nga këto fjalë, ajo vendosi të realizojë një set fotografik të nxehtë ku në plan të parë nxori gjoksin duke lënë të kuptohet se ajo ndihet mirë me përmasat e saj.

Panorama/d.i.

 

drfghtjerdsjhfjhrtewenbrfejwnrfrngbjsrdtghsfbjhsedrfifhtgjerkjhbfrjhnewbjr

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU