Dy kushtet e papërballueshme të Vuçiçit për FSK

Kryetar i Serbisë Aleksandar Vuçiqi ka paralajmëruar bisedë me sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s lidhur me paralajmërimet rreth formimit të Ushtrisë së Kosovës, transmeton Koha.net.

Ai, siç përcjell “blic” i Beogradit, ka thënë se Ushtria e Kosovës mund të bëhet vetëm me plotësimin e dy kushteve:

Nëse për Ushtrinë, para së gjitha, pajtohet NATO-ja, dhe nëse me këtë Ushtri në Kosovë pajtohen minoritetet , në këtë rast komuniteti serb që nuk do të ndodhë kurrë. (b.an)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU