Drafti paralel, PD kërkon të shpëtojë të inkriminuarit para 2012

Drafti paralel i Partisë Demokratike për Vetingun synon të mbrojë, duke pamundësuar largimin nga sistemi të gjyqtarëve dhe prokurorëve të lidhur me krimin.

Kështu shkruan shqiptarja.com sipas së cilës. opozita ka parashikuar një sërë rrethanash lehtësuese për subjektet, duke rrëzuar pikat më të rëndësishme të variantit të hartuar nga ekspertët e misioneve të SHBA-BE.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU