Dorëzohet në Kuvend peticioni për vetting-un, u nënshkrua në 11 qytete nga 31 mijë e 777 qytetarë

“Nisma e peticionit synon t’i japë zë qytetarëve dhe jo politikanëve. Në 5 ditë ne mblodhëm 31 mijë e 777 firma qytetarësh në mbështetje të kësaj reforme. Ky është një mesazh për klasën politike në Shqipëri se është koha që të zgjedhurit të respektojnë vullnetin e zgjedhësve për të pasur një drejtësi të ndershme dhe për të gjithë. Një politikë e përgjegjshme do ta kishte të pamundur ta anashkalonte një kërkesë me të tilla përmasa”, tha një aktiviste e shoqërisë civile.

Grupimi përbëhet nga mbi 70 organizata dhe dhjetëra individë të shtrirë në 11 qytete të vendit.

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU