“Do skllav, më nënshtro…” Prezantuesja me gjoksin jashtë publikon mesazhet e një djali…

Ajo njihet prej faktit se del dhe lajme lajmet me gjoksin jashtë.

Dhe natyrisht, për këtë merr shumë oferta nga meshkujt.

Një ofertë të tillë Greta Hoxha e ka publikuar në rrjetet sociale, ku tregon bisedën private me një djalë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU