Djersini natën? Rrezikoheni nga një sëmundje e rëndë

Ekzistojnë mbi 130 lloje të kancerit në gjak, ndërsa simptomat varen nga lloji i sëmundjes dhe nga njeriu.

Djersitja mund të jetë shenjë e temperaturave të larta, po në të njëjtën kohë edhe shenjë që jeni duke vuajtur nga disbalancimi hormonal, pasi djersitja e shpeshtë dhe e tepruar gjatë fjetjes mund të tregoje se jeni të prekur nga ndonjë sëmundje e rëndë. Një grup hulumtuesish e kanë vërtetuar qe një lloj i kancerit con deri te djersitjet e shumta gjatë fjetjes.

Përveç djersitjes, simptomat e kësaj sëmundje janë edhe humbja e menjëhershme e peshës, ndjenja e vazhdueshme e lodhjes, infeksione, gjakderdhje, paraqitja e mavijosjeve. Të gjitha këtë simptoma mund edhe të mos bëjnë me këtë lloj sëmundje, por në rast se i keni bëni mirë të konsultoheni me mjekun.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU