De Niro risjell në teatër filmin “A Bronx Tale”

Robert De Niro është drejtuar drejt  Broadway këtë vit , edhe pse nuk do të jetë në skenë.

Ai ka bërë debutimin e tij në regji filmi në vitin 1993 me projektin “A Bronx Tale”, ndërsa tani do të sjellë një shfaqje muzikore  që do të jetë adoptim i filmit që u bë hit , në njërin nga teatrot e Broadway.

Musical, do të bashkojë  72 vjeçarin me kolegun e tij i cili ka shkruar skenarin e filmit dhe të këtij musical-i,  Chazz Palmineri. Përsa i përket  fabulës së “A Bronx Tale”, ai tregon historinë e një djaloshi të vogël me emrin Calogero i cili bie në sundimin e një gangsteri të quajtur Sonny./a.m.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU