“Çmendet” lopa… hipën në çati dhe më pas hidhet… (VIDEO)

Fillimisht, duhet theksuar se është e paqartë për të gjithë se si kjo lopë është ngjitur në çatinë e një ferme në Turqi. Por, meqë është ngjitur, ajo provoi të bënte disa akrobacione, duke kërcyer nga njëri kulm në tjetrin. Fatkeqësisht, kulmi i dytë nuk e përballoi dot peshën e saj dhe e lëshoi. Çuditërisht lopa shpëton dhe ngrihet në këmbë e vazhdon të ecën, dhe, me aq sa shihet në video, duket fare e padëmtuar.

https://www.youtube.com/watch?v=53kllpx0nqE

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU