Chrysopelea ose gjarpri që fluturon (VIDEO)

Chrysopelea , ndryshe i njohur edhe si gjarpri fluturues, është një lloj i gjarprit që i përket familjes së Colubridae. Gjarpinjtë fluturues nuk janë të rrezikshëm sa i përket helmit, mirëpo, helmi i tyre mund të jetë fatal për kafshët e vogla. Gjarpinjtë fluturues mund të gjenden në Azinë Juglindore, Vietnam, Laos, Greater etj transmeton Blic.

Ky gjarpër fluturon përmes trupit të tij, dhe një video e bërë kaherë nga National Geographic e shfaq fluturimin e këtij gjarpri më së miri.

https://www.youtube.com/watch?v=HMs8Cu8PNKM

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU