Blloku dhe periferia, dy Tiranat e dëshpëruara të Shqipërisë

Nga Lorenc Vangjeli/ Ka të paktën dy Tirana në kryeqytetin e Shqipërisë. Tirana e parë zgjohet herët. Përcjell fëmijët në shkollë. Nxiton në punë. Furnizon dyqanin apo ndez ekspresin e kafes duke dëgjuar çuna e goca që lexojnë shtypin të përditshëm në çdo ekran televizori. Kjo Tiranë zgjohet duke shijuar pamjen e prezantueseve të motit, … Continue reading Blloku dhe periferia, dy Tiranat e dëshpëruara të Shqipërisë