Binjakët që i ndan një “vit”

Minutat janë shumë të rëndësishme. Dhe kjo provohet mirë në rastin e dy binjakëve të lindur në San Diego të SHBA-së: një prej fëmijëve lindi në minutën finale para ndërrimit të viteve, kurse i dyti, pak minuta pasi kishte hyrë viti i ri. Në dokumente i ndan një vit, edhe pse erdhën në jetë me pak minuta diferencë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU