Bëhuni gati, një stuhi e fuqishme do ta godasë Ballkanin

    Kontinenti ynë në muajt e fundit do të luftojë me një valë të ftohtë, e cila ka të ngjarë që të godas në periudhën e ardhshme. Stuhia në Ballkan duhet të arrijë në gjysmën e dytë të dhjetorit, i cili do të shoqërohet nga erërat e forta dhe dëbora.

    Përndryshe NASA kohët e fundit njoftoi se Britania e Madhe është goditur nga stuhia.

    S'KA KOMENTE

    PËRGJIGJU