BE: Reforma në drejtësi sukses, mbështetje e fortë për institucionet e vettingut

Bashkimi Evropian deklaroi sot se reforma në drejtësis është një sukses dhe mbështet fort institucionet e reja që krijohen nga kjo reformë.

“Mbështetje e fortë për institucionet e vetingut në Shqipëri, nga përfaqësuesit e vendeve anëtare në BE. Reforma e drejtësisë është një sukses edhe falë përkushtimit dhe profesionalizmit të anëtarëve të institucioneve të vetingut”, thuhet në një deklaratë, që shoqërohet me këtë foto.

/a.meta

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU