Avioni që do ju çojë për 3 orë nga Londra në Nju Jork, 5000 usd bileta

Projekti i një kompanie amerikane me emrin Boom, synon të ndërtojë një avion që ecën me 2600 km në orë, ose rreth tre herë më shpejt se çdo avion i sotëm. Avioni do të përshkruajë distancën Londër-Nju Jork në tre orë, pra pak më shpejt se Concordi dikur.

Çmimi parashihet të jetë rreth 5000 usd për biletë dhe provat e para të avionit pritet të nisin në vitin 2017. Pra, mjaft shpejt.

boom1

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU