Autorët Postime nga Lutfi Dervishi

Lutfi Dervishi

17 POSTIME 0 KOMENTE

Protesta si shans i fundit!

Lista e turpit!

Shpifja, beteja e gabuar!

Kanuni i Medias dhe shpifja

Libra apo dekodera falas?!

Rama bëri ndryshimin e duhur