Astrit Patozi: Vit i zymtë, por s’na duhet revolucion

Astrit Patozi, pasi analizon arsyet se pse e sheh të zymtë vitin që na pret, thekson se sërish ka vend për të shpresuar për një vit pozitiv. Patozi, i cili prej kohësh që kur PD është në opozitë është shndërruar në një zë “ndryshe” brenda saj, thotë se për këtë nuk ka nevojë për revolucion.

“Është jashtë çdo dyshimi se një vit më i mirë, jo vetëm mund të ëndërrohet, por edhe mund të vijë realisht. Dhe për këtë nuk ka nevojë për revolucion. Mjafton që disa të vërteta jo vetëm të thuhen, por edhe të mbrohen”, shkruan ai në Facebook.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU