Apeli Administrativ, KLD zgjedh emrat e 6 gjyqtarëve

Këshilli i Lartë i Drejtësis, në mbledhjen e tij të zhvilluar sot paradite, ka zgjedhur 6 emrat e rinj për në gjykatën e Apelit Administrativ. Mbledhja e KLD-së, ka zgjedhur që në trupën gjyqësore të apelit administrative të jenë gjyqtarët Enkeleda Softa, Fjoralba Prifti, Bari Shyti, Arjan Qafa, Bernina Kondi dhe Amarildo Laci.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU