Ambasador, jepu Green Card politikanëve dhe gjyqtarëve që të shpëtojmë!

Nga Ylli Dylgjeri

Propozim Ambasadës SHBA
TIRANË

Duke parë frikën e madhe që ka shkaktuar Reforma e 21 Korrikut te politika dhe drejtesia shqiptare, Ju propozoj që draftit kushtetues t’i shtohet aneksi si më poshtë vijon:
Politikanët, gjyqtarët dhe prokuroret që kanë frikë nga reforma, në rast dorëheqje publike të fitojnë Green Card në SHBA.
Ky amendanent të aprovohet me shumicë të thjeshtë në kuvend.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU