Akuzat e PD, përgjigjet Lame: Në arkivat e ALUIZNI-t asnjë dosje e përfunduar

  Kreu i ALUIZNI-t Artan Lame i është përgjigjur akuzave të opozitës mbi tenderimin e një kompanie private e cila po kryen ne terren matjet e objekteve informale.

  Tenderi që është organizuar për këtë zonë, drejtoria e Durrësit kishte një mekanizëm shumë të thjeshtë kur ma shpjegoi drejtori.

  Mekanizmi është i tillë, do bëhen matjet në terren nga një subjekt privat dhe me këtë rast u hap dhe zyra ku do jenë 3 apo 4 punonjës të ALUIZNI-t të cilët do përpunojnë këto matje, këtë mori, këtë valë matjesh që do bëhen në terren nga privati.

  Pra ky ishte mekanizmi që lidhte të dy gjërat. U hap zyra në këtë zonë këtu dhe njëkohësisht u organizua dhe kryerja e procesit të matjeve në terren me subjekte me të ardhura. Përsëris dhe një gjë që nuk janë nga buxheti i shtetit por me të ardhura të vetë drejtorisë” tha Lame.

  S'KA KOMENTE

  PËRGJIGJU