Arrestohen 7 shoferë të dehur, kaluan me të kuqe pezullohen 17 leje drejtimi

  Gjate fundjaves policia rrugore ka organizuar kontrolle te shtuara ne lidhje me zbatimin e rregullave te qarkullimit rrugor ku prioritet i saj kane qene shkeljet qe jane burim aksidentesh dhe premisa per aksidente me pasoja te renda per shendetin:
  1. Jane arretuar ne gjendje te dehur 7 shtetas ku eshte bere ndalimi dhe me pas arrestimi ne flagrance.
  2. Jane pezulluar 16 leje drejtimi per perdorim te pijeve alkolike gjate drejtimit te mjetit.
  3. Jane pezulluar 5 leje drejtimi per qarkullim ne sens tenkundert me ate te levizjes.
  4. Jane pezulluar 20 leje drejtimi per qarkullim tej normave te shpejtesise te matur me radar brenda ne qytet gjate oreve te pasdites dhe te nates.
  5. Jane pezulluar 3 leje drejtimi per kundershtim tenpunonjesit te policise duke mos ju bindur atyre per te qendruar ne mjet kur kjo kerkohet nga oficeri i policise.
  6. Jane pezulluar 17 leje drejtimi per shkelje te semaforit me drite te kuqe.

  S'KA KOMENTE

  PËRGJIGJU