A janë këto dy fotografitë e fundit të Jim Hendrix?!

Tani besohet se këto janë dy fotot e fundit të tij. Jim Hendrix ishte ndër këngëtarët e parë që kishte bërë revolucion në muzikën, që po merrte hov të madh në qysh nga vitet e ’60-ta, roku. Jim ishte bërë simbol duke mbajtur një shami në ballë gjatë performancave dhe duke luajtur në kitarë pas qafës duke mos shikuar fare, transmeton Koha.net. Ai vdiq nga mbidoza e narkotikëve, dhe këto dy fotografi janë të fundit para vdekjes. Ato janë bërë nga ish e dashura e tij Monika Danneman më 18 shtator 1970, ditën edhe kur vdiq në Kensington, Londër.

jim-hendrix1JIm Hendrix

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU