5 gjërat që një femër sheh fillimisht tek një mashkull

Hulumtuesit kanë zbuluar 5 gjërat e para që femrat vënë re kur shikojnë një mashkull.

Revista Men’s Health ka survejuar 200 femra lexuese të Women’s Health, për të zbuluar se cilat janë pjesët që një femër vë re fillimisht tek një mashkull.

Dhe sipas studimit u zbulua se shihen :

1 – sytë

2 – buzëqeshja

3 – gjatësia

4 – duart

5 – stili

Ndërsa në rastet kur femrave iu tregua imazhi i një mashkulli në plazh, nga lëvizja e syve të tyre u zbulua se pjesët e trupit të një mashkulli që shiheshin më shumë nga femrat janë :

1 – muksujt e barkut

2 – fytyra

3 – shpatullat

.oranews/a.k

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU