14 fakte për vaginën që meshkujt duhet t’i dinë

Meshkujt përdorin emra të ndryshëm për të. Ka shumë mite për vaginën. Megjithatë, këto fakte duhet t’i mësoni:
– Vagina ka 8 mijë nerva fundore, penisi vetëm gjysmën.
– Klitori është organi më i ndjeshëm i vaginës. Gjendet sipër buzëve të vaginës. Ajo është qendra e kënaqësisë për një femër. Stimulimi i tij siguron orgazmën.
– Vagina është pjesa e brendshme e organit seksual femëror. Ajo është nga 6 deri në 13 centimetra. Klitori, buzët e brendshme dhe të jashtme janë vulva.
– Në shumë vende, njerëzit preferojnë ta quajnë vaginën edhe mace. Arsyeja: macet shpesh lidhen me seksualitetin femëror.
– Femrave u pëlqejnë lodrat seksuale. Në shumicën e rasteve ato kalojnë më lehtë në orgazëm me ndihmën e tyre. Vibratori plotëson shpesh fantazitë e tyre, siç është seksi me dy meshkuj.
– Një grua ka vendosur rekordin duke kaluar plot 134 orgazma në një orë. Rekordi për meshkujt është 16 herë rresht.
– Simboli i virgjërisë është cipa e virgjërisë. Nuk është tamam lëkurë, por disa inde të ngurta në hyrje të vaginës. Një mit i pavërtetë është se cipa mbyll hapjen vaginale.
– Një në tre femra druhet se tamponi mund të humbasë në vaginë. Kjo nuk është e mundur nga pikëpamja anatomike.
– Buzët e brendshme dhe të jashtme të vaginës ndryshojnë nga njëra femër tek tjetra.– Rekordi për qimet pubike është plot 71.12 centimetra.
– Miti më i diskutuar për vaginën është pika G. Ka apo nuk ka? Ka shumë spekulime. Disa thonë se gjendet nga 3 deri në 5 centimetra brenda hapjes vaginale.
– Sot në disa vende në botë, disa femra bëhen synet. Atyre u hiqet një pjesë ose gjithë klitori. Pasojat mund të jenë shumë të rënda.
– Një grua e shëndetshme kalon 35 deri në 40 vite me perioda. Në total kalojnë 450 ditë me ato.
– Budallenjtë e bëjnë më mirë? Ndoshta, kështu sugjerojnë disa studime. Megjithatë të zgjuarit janë më intensivë në seks.
ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU