11 të arrestuar në ditën e dytë të Vitit të Ri

Njëmbëdhjetë persona janë arrestuar dhe janë shqiptuar 244 tiketa trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë.

Raporti i Policisë bënë të ditur se nuk ka pasur aksidente me fatalitet, por me të lënduar kanë qenë 11 nga aksidentet, ndërsa 12 aksidente të tjera kanë qenë pa të lënduar.

Përveç kësaj, në 24 orëshin e kaluar, në gjithë vendin tonë, në mbajtje janë dërguar 6 persona të tjerë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU